Diploma/Herhaling

Diploma

De vereniging geeft cursussen voor het behalen van een officieel erkend Eenheidsdiploma E.H.B.O. van het Oranje Kruis.
De EHBO beginnerscursus omvat dertien lessen (incl. AED) en een examen. Deze cursus wordt opgestart als er minimaal twaalf tot maximaal veertien mensen zich hebben aangemeld.
De lessen worden wekelijks gegeven en duren steeds twee uur. Het diploma is twee jaar geldig. Hierna wordt het diploma verlengd mits gedurende deze periode tenminste elk jaar uw vaardigheid op de eerste zes competenties en één keer per twee jaar op competentie zeven tot en met achttien kunt aantonen.
De kosten bedragen € 150,- per persoon voor de beginnerscursus en daarvoor krijgt u de dertien lessen, het examen, het diploma en tijdens de lessen een kop koffie.

LET OP

Sommige zorgverzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) het lesgeld voor een EHBO (herhalings)cursus. Neem contact op met uw zorgverzekeraar voor de voorwaarde.


Herhalingslessen

De vereniging geeft elk jaar zeven vervolglessen, verspreid over meerdere avonden, die u kunt volgen als u in het bezit bent van een geldig EHBO-diploma.
U dient dan wel lid van onze vereniging te zijn om de lessen bij ons te kunnen volgen. Wij hebben geen kosten voor de herhalingslessen, vanwege de evenementeninzet van ieder actief lid.

Bent u nog geen lid? Vraag het inschrijfformulier aan.