Herhalingles 2

Herhaling van de stof die je hebt gehad voor dat je examen deed moet natuurlijk fris in je geheugen blijven. Daarnaast zijn de herhalingslessen verplicht voor het behoud van je diploma.

De eerste herhalingsles was Bewustzijnstoornis.

Deze week BLS/reanimatie+AED (volw). BLS staat voor Basic Life Support. Nadat de eerste kop koffie op was werd het tijd voor theorie. Hoe was het ook alweer, uiteraard zat het nog goed in het geheugen bij iedereen. Vervolgens het oefenen van reanimatie en gebruik AED. De instructeur was blij dat dit ook goed ging bij de cursisten. Met nog een kop koffie en even na praten over de stof van de lesavond ging iedereen tevreden naar huis.

Volgende herhalingsles Kinder EHBO +PBLS (Pediatric Basic Life Support).

Herhaling lessen

Afgelopen maand zijn wij begonnen met de herhalings lessen. Verdeeld over 3 groepen worden de komende tijd alle onderdelen wat een EHBO er moeten weten weer opgefrist. Uiteraard worden wij dan ook op de hoogte gebracht van de wijzigingen.

Hout en Bosdag Ruurlo

Wij hebben ter ondersteuning gestaan op de eerste Hout en Bosdag in Ruurlo. Georganiseerd door Staatsbosbeheer.

Waar waren wij

De afgelopen periode waren wij present op het CH Ruurlo en de Trekkertrek in Ruurlo

Zoepen of verzoepen

Reurlse EHBO in het Reurlse Brook. De eerste dag van het feestweekend van Buurtvereniging Het Broek in Ruurlo.

Avond vierdaagse Ruurlo

Wandel-avondvierdaagse Ruurlo georganiseerd door Jong Gelre

30 mei is het zover. De avondvierdaagse in Ruurlo.

EHBO Ruurlo is hier ook bij aanwezig.

Tijdens dit wandel evenement hebben wij als locatie de Keizerskroon. Hier zijn wij bereikbaar voor als er onderweg iets mis gaat. Bij de Keizerskroon zelf kunnen er …… geprikt worden.

Wat kun je doen om blaren te voorkomen:

Zorg voor droge voeten voor dat je met wandelen begint.

Als je geen wandel sokken hebt, draag dan je sokken binnenste buiten dan zitten de naden aan de buitenzijde en drukken dan minder op je voeten.

Hebben jullie meer tips zet deze dan bij de opmerkingen op onze facebook pagina en deel dit bericht, zo voorkomen wij misschien wel veel blaren.

Wij zijn er bij

Waarbij: bij evenementen en overige activiteiten in Ruurlo .

Komend weekend 14 mei zijn wij present bij trampoline wedstrijden van de Ruurlose Gymnastiek Vereniging RGV Ruurlo. Ook dit weekend ( 14 en 15 mei) zijn wij achter de schermen aanwezig in de feesttent van Buurtvereniging het Broek e/o . Wilt u meer weten over de werkzaamheden van onze vereniging, kom gerust even bij ons aan tijdens de evenementen.

Wij wensen de trampoline springers veel succes en de Buurtvereniging veel plezier komend weekend.

landelijke rijvereniging en ponyclub Ruurlo

Dit weekend staan wij, EHBO afd Ruurlo, ter ondersteuning bij de wedstrijden van de Landelijke rijvereniging en ponyclub Ruurlo. Bent u geïnteresseerd wat wij doen en waarom wij bij evenementen aanwezig zijn, kom gerust even bij ons aan en wij vertellen u graag over ons werk. Uiteraard kunt u vooraf of na de tijd genieten van de paardensport in Ruurlo.