EHBO Ruurlo
Cursus/Herhaling

Cursus/Herhaling

DIPLOMA

Onze vereniging geeft cursussen voor het behalen van een officieel erkend Eenheidsdiploma E.H.B.O. van het Oranje Kruis.
De EHBO beginnerscursus omvat dertien lessen (incl. AED) en een examen. Deze cursus wordt opgestart wanneer er minimaal twaalf tot maximaal veertien cursisten zich hebben aangemeld.
De lessen worden wekelijks gegeven en duren steeds twee uur. Het diploma is twee jaar geldig. Hierna wordt het diploma verlengd mits gedurende deze periode tenminste elk jaar uw vaardigheid op de eerste zes competenties en één keer per twee jaar op competentie zeven tot en met achttien kunt aantonen.

KOSTEN
De kosten bedragen € 185,- per persoon voor de beginnerscursus en daarvoor krijgt u de dertien lessen, het examen, het diploma en tijdens de lessen een kop koffie.LET OP
Sommige zorgverzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) het lesgeld voor een EHBO (herhaling)cursus. Neem contact op met uw zorgverzekeraar voor de voorwaarden.


Herhalingslessen

Onze vereniging geeft elk jaar zeven vervolglessen, verspreid over meerdere avonden, die u kunt volgen als u in het bezit bent van een geldig EHBO-diploma.
U dient dan wel lid van onze vereniging te zijn om de lessen bij ons te kunnen volgen. Wij hebben geen kosten voor de herhalingslessen, vanwege de evenementeninzet van ieder actief lid.

Bent u nog geen lid? Vraag het inschrijfformulier aan.

Terug